Tjin Liep Shie: Meeste moorden liggen in relatiesfeer
01 Apr 2012, 15:10
foto
Waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie


De meeste moorden die recentelijk gepleegd zijn, moeten in de relatiesfeer gezocht worden. Het gaat in de meeste gevallen om personen uit de vriendenkring. De onderzoeken die door de politie gedaan worden, leveren tot nu toe goede resultaten op. Dit zegt waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie aan Starnieuws.

In de zaak van Remy Abdoel waren er aanhoudingen verricht. Twee personen zijn na verhoor heengezonden zijn, terwijl één aangehouden is. Tjin Liep Shie zegt dat deze aanhouding in de goede richting gaat en dat hij hoopvol gestemd is. De tekenen zijn positief. Het mogelijke motief moet in de relatiesfeer gezocht worden.

Onderzoek vordert
Het onderzoek van Ashish Biharie en Celius Molius wordt ook voortgezet. Er zijn al heel wat zaken geconstateerd, maar in dit stadium van het onderzoek kan de politiebaas niet veel kwijt. Het zou het onderzoek kunnen verhinderen. Tjin Liep Shie benadrukt dat zaken tot de bodem uitgezocht zullen worden.

Remy Abdoel werd op 28 februari ontdekt in een zandweg aan de Waakhuyzenlaan. Het ontzielde lichaam van Ashish Biharie werd, na twaalf dagen, op 24 maart aangetroffen in de trens langs de weg naar Santigron. Op 29 maart werd Celius Molius langs de Nieuwweergevondenweg dood aangetroffen. Twee politieagenten zijn hierbij betrokken. In alle drie gevallen gaat het om een misdrijf.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May