Vervoer 'dredge' in vijf districten te merken
31 Mar 2012, 21:00
foto
Deze dredge, Orion, wordt zondag vanuit Paranam vervoerd naar de Lelydorp 1 mijn. (Foto: Suralco)


Boskalis zal de gigantische dredge, Orion, zondag over de bauxiet haulroad transporteren. Het vervoer zal plaatsvinden vanuit het dok, over de Afobakaweg naar de Lelydorp 1 mijn. Dit heeft gevolgen voor vijf districten. De Energie Bedrijven Suriname (EBS) zal de stroomtoevoer vanuit Paranam reduceren tussen 5 uur en 13.00 uur. In Para kan de stroomonderbreking langer duren.

De EBS maakt bekend dat om de beurt in Para, Wanica, Commewijne en Saramacca buurten twee tot drie uur niet over elektriciteit zullen beschikken. Het energiebedrijf vraagt de samenleving om het energieverbruik te matigen. Voorgesteld wordt om zo min mogelijk gebruik te maken van elektrische apparaten, geen lampen onnodig laten aanstaan en het uitschakelen van zwembad- en fonteinpompen.

Suralco maakt bekend dat het openbaar vervoer tijdens de oversteek van 'Orion' het openbaar vervoer bij Paranam voor dertig minuten volledig gestremd zal zijn. De politie en security van Paranam zullen gedurende dit transport voor orde en veiligheid zorgen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May