Boskamp verliest ook in 2de ronde van Transvaal
31 Mar 2012, 03:00
De ploeg van Transvaal (archief foto)

Het is de ploeg van Transvaal ook in de tweede ronde gelukt om van Boskamp te winnen. Na een 1-0 voorsprong bij rust, won Transvaal de ontmoeting uiteindelijk vrijdagavond met 3-1. Randy Pools bracht de ploeg van Transvaal op 1-0 middels een mooie soloactie; dit was tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft bleef Transvaal het spel domineren, maar in deze wedstrijd wist Transvaal de opgelegde kansen niet te benutten. Het was uiteindelijk de hardwerkende Lorenzo Zoutkamp, die de gehele verdediging van Boskamp omspeelde en zijn ploeg op een 2-0 voorsprong bracht.
Via een toegekende penalty kon de ploeg van Boskamp even terugkomen. De penalty werd verzilverd door Ulrich Reding en bracht de stand op Boskamp 1, Transvaal 2. Met nog enkele seconden te gaan in de wedstrijd werd het harde werken van Lorenzo Zoutkamp beloond met zijn tweede doelpunt van de avond. De eindstand werd Transvaal 3 en Boskamp 1.

Programma weekend
De SVB Digicel hoofdklasse wordt zaterdag op verschillende locaties voortgezet. Voorwaarts-SV Notch wordt gespeeld in het Voorwaarts stadion om 16.30. Koploper Robinhood ontvangt in haar eigen stadion, de ploeg van Excelsior. Deze ploeg heeft beloofd Robinhood de eerste nederlaag toe te brengen. In de eerste ronde had Robinhood met 6-1 gewonnen. In het Ronnie Brunswijk stadion is de ontmoeting tussen Inter Moengotapoe en WBC. Deze wedstrijd begint eveneens om half vijf 's middags. Op zondag hebben komen tegen elkaar uit Kamal Dewaker en Leo Victor om 16.30 in het stadion van Kamal Dewaker.