Einde Concacaf Champion Cup 2024 voor Robinhood
13 Mar, 22:00

Robinhood heeft het hoofd moeten buigen voor CS Herediano uit Costa Rica, die door gaat naar de volgende 8 in de Concacaf Champions Cup 2024. De wedstrijd is geëindigd in 1-1, onvoldoende om verder te kunnen gaan.

Voor Robinhood was het niet makkelijk om een opening te vinden. CS Herediano heeft nagenoeg de gehele wedstrijd gedomineerd en bepaalde het tempo. Na ongeveer dertig minuten kwam Robinhood beter in het spel, maar tot doelpunten kwam men niet. De ruststand was 0-0.

Na de rust begon Robinhood een beetje meer druk te zetten waardoor zij beter op de bal zat. Herediano moest het toen hebben van lange ballen. Bij een spelhervatting uit een ingooi in de 56e minuut bij een dekkingsfout, glipte Adrian Garca weg en noteerde een doelpunt voor Herediano wat de overall stand bracht op 3-0.

Robinhood raakte niet in paniek en kwam in de 58e minuut in de positie om de gelijkmaker te scoren maar de bal werd weggewerkt door de verdediging. In de 93e minuut maakte de ingevallen Don Tuur de stand gelijk, maar dat was niet genoeg want de overall stand is dan 3 – 1. Dit betekent het einde van de Concacaf Champions Cup 2024 voor Robinhood.