Na 4 jaar weer Tweedaagse Wandelmars in Nickerie
10 Mar, 10:48
foto
Het bestuur van TwiNick heeft de aankondiging gedaan van de Tweedaagse Wandelmars in Nickerie. Vierde van links voorzitter Dennis Nelom.


TwiNick, de organisatie achter de Tweedaagse Wandelmars in Nickerie, heeft besloten om na bijkans 4 jaren weer het evenement te houden. Door de Covid pandemie werd de loop stilgelegd. Dennis Nelom, voorzitter van TwiNick heeft aangekondigd dat de Tweedaagse Wandelmars op 9 en 10 augustus wordt gehouden.

Voor het district zal het een drukke periode zijn omdat op 8 augustus Nieuw Nickerie 145 jaar bestaat. Op 9 augustus wordt de dag der Inheemsen herdacht. Op dezelfde dag is de Javaanse Immigratie.

Het thema van de wandelmars is Nickerie, Beweeg! en de slogan is Met elkaar, Voor elkaar, Samen sterk. Finabank zal opnieuw het evenement ondersteunen, zoals dat elke keer vanaf de introductie van de loop het geval is.
 
De slogan heeft te maken met het feit de verjaardag van Nw. Nickerie op 8 augustus. De organisatie wil meehelpen om de roep tot eenheid luid en duidelijk door te geven. De voorbereiding van het evenement zijn reeds begonnen.

Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April