Slachtoffer verzoekt stiefvader naar huis te sturen
13 Jun, 06:32
foto


Armand B. (51) penitentiair ambtenaar wordt verweten dat hij zij stiefdochter seksueel heeft misbruikt. De verdachte ontkent het feit gepleegd te hebben, terwijl DNA-onderzoek uitgewezen heeft dat hij de vader is van een tweejarig kind dat hij bij zijn stiefdochter heeft verwekt. De stiefdochter had bij de politie verklaard dat de man haar meerdere malen verkracht had. Op de zitting is ze teruggekomen op haar verklaring en vroeg ze om haar stiefvader naar huis te sturen. 

Het Openbaar Ministerie vraagt zich af of het meisje wel door heeft dat het om een strafbaar feit gaat. De man werd niet naar huis gestuurd. Het meisje vertelde dat ze twee keren seks heeft gehad met haar stiefvader. Hij was dronken en zij had seksuele verlangens. Ze ging in zijn dronkenschap naar hem toe en pleegde alle seksuele handelingen zelf. De stiefvader heeft haar niet eens vastgehouden. Uit deze seksuele handelingen is een kind geboren dat nu twee jaar oud is. Uit DNA-onderzoek is gebleken dat Armand B. de vader is. 

De verdachte bleef ontkennen. Hij beweerde zich niet te herinneren dat hij ooit seks heeft gehad met zijn stiefdochter. Hij stond er versteld van toen hij van de politie hoorde dat het kindje van twee jaar van hem was, terwijl hij onvruchtbaar was verklaard door een arts. Volgens de stiefvader heeft hij niets gemerkt van de seksuele handelingen die het meisje met hem heeft gepleegd. De vervolging was niet onder de indruk van de verklaringen van de verdachte en benadrukte dat de man steeds verschillende verklaringen heeft aflegd. Op 26 juni zal deze zaak verder behandeld worden. 


Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September