Parmessar: Harde standpunten door verschil van inzichten
23 Mar 2017, 00:01
foto
Rabin Parmessar, algemeen directeur van NV EBS in gesprek met journalisten, nadat zijn schorsing is opgeheven. (Foto: Raoul Lith)


De in ere herstelde algemeen directeur van NV Energie Bedrijven Suriname (EBS), Rabin Parmessar zegt dat de perikelen binnen het bedrijf te maken hebben met verschil van inzichten. Hij zegt dat het geen kwestie is van winnen of verliezen, nu de schorsing die opgelegd was door de raad van commissarissen (rvc) teruggedraaid is door president Desi Bouterse.

Parmessar zei na de algemene vergadering van aandeelhouders bij EBS aan journalisten dat het staatshoofd een besluit heeft genomen dat gerespecteerd dient te worden. Er zijn diverse uitlatingen gedaan, maar dat heeft volgens hem te maken met verschil van inzicht.

Op de vraag of Parmessar ook niet aan zelfreflectie moet doen, gezien het harde standpunt van de bond bij EBS, zegt hij dat iedereen evalueert. Zaken zullen verder worden uitgewerkt. Parmessar benadrukt dat bij EBS het niet gaat om partijpolitiek, maar om een nationale aangelegenheid. Het bedrijf is in een transformatieproces, waarbij alle betrokkenen een rol te vervullen hebben. Iedereen moet volgens hem zijn verantwoordelijkheid nemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May