Politie Nickerie krijgt buitenboordmotor uit districtsfonds
05 Oct 2012, 19:30
foto
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh overhandigt de buitenboordmotor aan politiechef van Nickerie, Stanley Benschop.


Districtscommissaris (dc) Wedperkash Joeloemsingh heeft vandaag de aangevraagde 75 pk buitenboord motor overgedragen aan de politie van Nickerie. Dit moet de politie in staat stellen om vooral de visgronden te helpen controleren. De buitenboordmotor ter waarde van SRD 18.900 is bekostigd uit het districtsfonds.

Joeloemsingh gaf aan dat op verzoek van president Desi Bouterse de buitenboordmotor ter beschikking is gesteld. De politie van Nickerie kon niet optimaal optreden tegen stropers. De districtsraad heeft goedkeuring gegeven om de buitenboordmotor aan te schaffen uit het districtsfonds.

De gewestelijk politie commandant Stanley Benschop toonde zich verheugd om de machine in ontvangst te nemen. Hij gaf de verzekering dat vanaf dit moment de politie haar uiterste best zal doen om de vissers zoveel mogelijk te ondersteunen. Zij zullen hun werk zonder vrees voor piraterij kunnen uitvoeren. Hij bedankte de districtsraad van Nickerie voor de snelle goedkeuring van de aanvraag en het gestelde vertrouwen in de politie.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April