Transvaal en WBC delen punten
19 Mar 2012, 03:30

Transvaal en WBC kwamen zondagmiddag bij de voortzetting van de SVB Digicel hoofdklasse competitie niet verder dan een 1-1 gelijkspel, een stand die reeds bij de rust bereikt was.Transvaal startte heel agressief in deze ontmoeting en kon via Jurmy Blokland op een 1-0 voorsprong
komen door een goed opgezette aanval feilloos af te ronden.

Transvaal heeft niet lang kunnen genieten van de 1-0 voorsprong. Het was Vangelino Sastrodimedjo die zijn ploeg WBC weer in de race bracht. Door een goed genomen vrije trap bracht hij de ploegen op gelijke hoogte. Beide ploegen kregen daarna nog enkele goede kansen, maar tot scoren kwamen ze niet.

Deze trend werd voortgezet in de 2de helft, waarbij beide ploegen enkele goede kansen hebben kunnen creëren die niet werden benut. De wedstrijd werd in het André Kamperveen stadion gespeeld. Arbiter was Enrico Wijngaarde.

Andere uitslagen:

Robinhood-Voorwaarts 3-0
Boskamp-Inter MoengoTapoe 4-1, (de verrassing van het weekend)
SV Notch-Leo Victor 1-3
Excelsior-Kamal Dewaker 3-1

Robinhood leidt na 12 wedstrijden met 34 punten, Inter Moengo Tapoe en WBC hebben 23 punten.