Zoekactie naar vermisten Uitkijk wordt voortgezet
04 Feb 2012, 08:45
foto
Duikers van Suriname Diving vannacht in de politieboot op de Saramaccarivier. De zoekactie heeft nog geen resultaat opgeleverd.


De zoekactie naar de Toyota Carina met inzittenden wordt vanaf acht uur ‘s morgens voortgezet. De auto verdween gisteravond in de diepte bij de Uitkijkbrug. De zoekactie is vanaf elf uur gisteravond gestart en werd om half vijf in de ochtend onderbroken. Er werd een kleine rustperiode ingelast. Dit zegt gewestelijk politiecommandant van Saramacca, Kenneth Imanuels aan Starnieuws.

Gisteravond zijn twee vissers getuige geweest van dit ongeval. De vissers hebben tegenover de politie verklaard dat er twee personen, een man en een vrouw, in de auto zaten. Op een gegeven moment reed de man de auto ongeveer tien meters achteruit en reed daarna vooruit. Hij gaf veel gas en ging met knarsende banden de rivier in.

De politiecommandant zegt dat dit, vermoedelijk, te maken heeft met zelfmoord en moord. Vermoed wordt dat de twee vermiste personen uit een ander district afkomstig zijn. Hij zegt dat als het mensen van Saramacca waren, de vele bewoners die ter plekke zijn, zouden weten om wie het gaat. Tot nu toe heeft de politie nog niks gehoord over de identiteit van de twee personen. Aanvankelijk werd ook gedacht dat er kinderen in de auto zaten.
Advertenties

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June