SNL verplettert Santos in eigen huis
11 Dec 2011, 10:00
Het team van SNL dat Santos met 5-0 versloeg. (Foto: RSP)

SV Santos heeft zaterdag voor eigen publiek een 5–0 nederlaag moeten incasseren van SNL. Na 8 minuten spelen, scoorde Donovan Loswijk van SNL het eerste doelpunt. Hierna kreeg Santos een goede scoringskans maar had de koelbloedigheid niet om te scoren.

SNL probeerde daarna te counteren en in de 42e minuut was het Ricardo Loswijk die de gelegenheid had om de stand te tillen naar 2–0, want hij kreeg een open goal maar trapte ernaast. Santos daarentegen kreeg in de 44e minuut een vrije trap maar de doelman van SNL was op de juiste plaats en voorkwam het doelpunt. De ruststand bleef 1-0 voor SNL. Na de rust in de 52e minuut was het Ricardo Loswijk die via een voorzet van Donovan Loswijk de bal inkopte, 2–0.

Hattrick
In de 60e minuut scoorde Ricardo Loswijk zijn tweede en voor SNL het 3e doelpunt. Het was Ricardo Loswijk zijn dag want in de 73e minuut maakte hij een hattrick door doelpunt no 3 te scoren en de score voor SNL te brengen op 4.

Clifford Aleyne belastte zich met een indirecte vrije schop in het strafschopgebied in de 81e minuut. Hij scoorde doelpunt no. 5 voor SNL. Eindstand: 5–0 voor SNL. De trainer van Santos vond dat zijn bezetting op het middenveld niet zo goed functioneerde waardoor SNL het middenveld overnam.

Harder trainen
De spelers Santos gaan harder trainen en zorgen dat de tweede thuiswedstrijd in hun voordeel wordt beslist. Volgens de assistent trainer bij SNL, Giovani Smeltz, is de overwinning van SNL op Santos te danken aan de intensieve training.
SNL traint van maandag tot en met vrijdag, maar hij vond dat Santos pech had. Hij had meer tegenstand van Santos verwacht gelet op de prestatie die zij geleverd had tegen Randjietboys.