Linco en Styx in de finale Teleg Futsal playoffs
01 Dec 2011, 08:15

In de finale van de hoofdklasse van de Teleg Futsal playoffs komen zaterdag Linco en Styx tegen elkaar uit. De finales van de Zaalvoetbalbond vangen zaterdag aan. In de hoofdklasse namen de ploegen van Linco en Brasur het voor de derde maal tegen elkaar op. Het is Brasur niet gelukt om Linco ten onder te krijgen.

De spelers van Linco lieten duidelijk merken wat hun bedoeling was en scoorden dan ook in de 11e en 14e minuut van de wedstrijd door doelpunten van Imankarijo en Pinas. Met deze stand werd er ook gerust.

In de tweede helft vergrote de ploeg de voorsprong door in de 31ste en 35ste wederom te scoren. Imanredjo scoorde zijn tweede doelpunt van de avond terwijl Gary Sordjo de stand voor Linco op 4-0 bracht. Toen velen dachten dat de wedstrijd beslecht was, scoorden de jongens van Brasur binnen 3 minuten 3 doelpunten. De doelpunten werden gescoord door Jomena, Vismale en Pryor. De rush van Brasur kwam echter te laat en kon niet weerhouden dat de ploeg van Linco zaterdag in de finale uitkomt tegen Styx.