Brasur neemt revanche op Linco
28 Nov 2011, 22:00
Speelmoment Brasur-Linco.

In de Teleg Futsal hoofdklasse playoff wedstrijd tussen Linco en Brasur is er een derde wedstrijd nodig om vast te stellen wie de finale zal spelen tegen Styx. Brasur won de tweede wedstrijd met 3-2. Bij de rust de was stand 1-1. Het was Linco die het eerste wapenfeit aantekende door een doelpunt in de tiende minuut van Edward Imankarijo. Drie minuten later werd de voorsprong teniet gedaan door Jurgen Pryor.

De tweede helft was vijf minuten oud toen Romeo Jomena Brasur op een voorsprong bracht die de club echter niet kon behouden. Acht minuten later was de stand wederom in evenwicht gebracht door Shaief Karijopawiro. Toen iedereen met nog een minuut te spelen reeds aan een verlenging begon te denken, scoorde Jurgen Pryor zijn tweede en derde doelpunt voor Brasur. De derde en beslissende partij wordt woensdagavond in de Anthony Nesty Sporthal gespeeld.

Overige wedstrijden
In de tweede klasse kwamen tegen elkaar uit The Lions tegen de Kanaries. De Lions won de wedstrijd met 4-1. Door deze overwinning heeft The Lions de serie gewonnen en speelt in de finale tegen Selecao voor het kampioenschap van de tweede klasse. De Lions en Selecao promoveren naar de eerste klasse, terwijl de Kanaries nog een kans heeft om in de eerste klasse te spelen. Zij zullen promotie/ degradatie wedstrijden spelen tegen Palu.

De overige uitslagen zijn:
In de veteranen klasse Barka –Styx M&N 2-3
In de eerste klasse Wasgo – North United 1-2
In beide wedstrijden is de seriestand 1-1. De beslissende derde wedstrijd wordt ook op woensdag gespeeld in de Anthony Nesty Sporthal.