Lijk arbeider houtbedrijf te Apoera geborgen
12 Apr, 23:11
foto


De politie van het bureau Apoera heeft donderdag het lijk van de 57-jarige arbeider M.T. uit de Corantijnrivier geborgen. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.T. door de politie ter obductie in beslag genomen. Het nader onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van misdrijf.

Van het slachtoffer M.T. was er eerder die dag door zijn collega’s met wie hij werkzaam was bij een houtbedrijf te Apoera aangifte van vermissing gedaan, meldt de politie Public Relations. Naar zeggen van de aangevers waren zij voor het laatst op woensdag 10 april samen met M.T. op een ponton bij het havencomplex aan de linkeroever van de Corantijnrivier, waar zij hebben gefeest in verband met Ied-ul-Fitre, onder het genot van alcohol. M.T. verliet omstreeks 17:00 uur de plek, aangezien hij de volgende dag het SBB kantoor moest aandoen om documenten in orde te maken.

Toen zijn collega’s de volgende dag niets van hem hoorden, deden zij aangifte bij de politie waarna er een gezamenlijke zoekactie op touw werd gezet. Op een bepaald moment zagen de collega’s de pet die M.T. op 10 april op had, in het water tussen de gleuf van de ponton en de aanmeersteiger drijven. Na drie uren signaleerden zij op dezelfde plek het lijk op het water. Het vermoeden bestaat dat M.T. bij het betreden van de steiger in het water moet zijn gevallen met voor hem het noodlottige gevolg.


Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May