Weer overval op een winkel; winkelier verwond
16 Mar, 00:57
foto


Winkelier L.T. (31) aan de Kasabaholoweg is beroofd door zes gewapende en gemaskerde mannen. Het slachtoffer heeft een barstwond opgelopen aan zijn hoofd. Hij is per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De criminelen hebben de dagopbrengst van de winkel, 3 mobiele telefoons en een kluis met een groot geldbedrag erin buitgemaakt. De daders waren in een zwarte auto van het merk Toyota Wish zonder kentekenplaten.

Ter plekke heeft de politie twee hulzen aangetroffen. Het slachtoffer bevond zich achter de kassa, terwijl zijn echtgenote en arbeiders in de winkel bezig waren. Op gegeven moment stopte het zwarte voertuig op de parkeerplaats van de winkel. De mannen stapten uit en bestormden de winkel terwijl de chauffeur achter het stuur bleef.

De winkelier werd onder schot gehouden. Een van de mannen heeft L.T. met de kolf van het vuistvuurwapen op zijn hoofd geslagen, waardoor hij een barstwond opliep. De indringers haalden de kassaruimte overhoop.

De criminelen brachten de winkelier naar zijn slaapruimte. Daar bevond zich een kluis. De daders hebben de kluis meegenomen. Na de beroving reden ze de Wanicaweg op.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April