Robinhood koploper Presidents Cup
20 Feb, 04:52
foto
De SVB heeft de Presidents Cup sinds 1993 in totaal 26 keren gehouden. De eerste beker werd gewonnen door PVV. De laatste heeft Robinhood weten te bemachtigen.


Landskampioen Robinhood heeft acht keren de Presidents Cub gewonnen en staat nu aan kop. Inter Moengo Tapoe won de Presidents Cup 7 keren. De Surinaamse Voetbal Bond heeft na een rustpauze (Covid-19 periode) zondag weer de President Cup weer gehouden. Robinhood is de winnaar geworden door Inter Moengo Tapoe met 3-0 te verslaan.

De SVB is in 1993 gestart met de organisatie van de Presidents Cup. De landskampioen neemt het op tegen de bekerkampioen. In totaal heeft de SVB, 26 keren de Presidents Cup gehouden. De eerste Presidents Cup werd gewonnen door PVV en de laatste door Robinhood.

WBC heeft 3 x beslag weten te leggen op de Presidenst Cup, SV Transvaal en SV Leo Victor wonnen elk 2 keer. De verenigingen; PVV, Voorwaarts, Nishaan 42 en FC Nacionaal hebben elk 1 x beslag weten te leggen op de prestigieuze beker.

President Chan Santokhi heeft beloofd dat woensdag in de regerngsvergadering de prijs van US$ 10.000 voor de winnaar en US$ 5.000 voor de semi-kampioen, zal worden verhoogd. Wat de hoogte wordt is nog niet bekendgemaakt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May