Ang: Suriname aantrekkelijk voor Belgische toerist
27 Jan, 14:46
foto
Suriname doet voor de 8e keer mee aan de vakantiebeurs in Antwerpen. SHATA promoot haar leden terwijl TCT meer informatie geeft over de entry fee die betaald moet worden. (Foto: SHATA)


De Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA), enkele touroperators en het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme doen mee aan de vakantiebeurs in Antwerpen, België. Sylvia Ang, voorzitter van de SHATA, zegt aan Starnieuws dat met de deelname Belgen worden aangetrokken om Suriname te bezoeken.

Terwijl SHATA meer bekendheid geeft aan haar leden op de beurs en de faciliteiten die zij aanbieden, geeft TCT de bezoekers informatie over de entry fee om het land binnen te komen. Er komen per jaar enkele duizenden Belgische toeristen naar Suriname maar het is nodig om meer bekendheid te geven. 

De voorzitter van SHATA merkt op dat Suriname in de lift is in België, ook omdat dezelfde taal wordt gesproken. Er komen ook honderden Belgische stagiaires naar Suriname. Hierdoor worden familieleden en kennissen ook gestimuleerd om op vakantie te komen.

Suriname neemt voor de 8e keer deel aan deze beurs, die tot zondag duurt. Ang is er verheugd over dat toeristen op de beurs reeds boekingen hebben gedaan om af te reizen naar Suriname.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May