Inter Moengotapoe wint Presidentscup
05 Nov 2011, 22:40
Inter Moengotapoe wint voor de derde keer de Presidentscup.

Inter Moengotapoe wint zaterdagavond, na penalty's de Presidentscup. De eindstand was 7 voor de club uit Moengo en 6 voor sv Notch. De aftrap van deze geladen wedstrijd werd verricht door president Desi Bouterse in het Franklin Essed stadion. De opkomst was heel goed. Tot de laatste plaats was bezet.

De wedstrijd eindigde na 90 minuten reguliere speeltijd in 2-2. Reeds na tien minuten nam Notch een 1-0 voorsprong. Dit werd ook de ruststand. Gelijk na hervatting van de wedstrijd in de tweede helft bracht Inter Moengotapoe de stand op 1-1.

Enkele minuten later werd het 2-1 voor Inter Moengotapoe. Met nog weinig speeltijd wist Notch toch nog op 2-2 te komen. Gelijk na dit doelpunt floot arbiter Jermain Elskamp voor de laatste maal. Hierna werden de penalty's genomen. Inter Moengotapoe was vorig jaar ook winnaar van de Presidentscup.