Marktmeester bekent seksueel misbruik standhoudster
14 Dec, 15:17
foto


Marktmeester G.D. (49) heeft bij de voorgeleiding op het politiebureau Centrum bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik van een vrouwelijke standhouder. Hij is in verzekering gesteld.

Het slachtoffer deed aangifte en gaf de politie te kennen dat zij vanwege ziekte van haar moeder haar stand heeft overgenomen. De jonge vrouw werd op grond daarvan in de week van 4 december door de marktmeester benaderd om haar overschrijvingsstukken in orde te maken. Zij werd op maandag 11 december door de administratieve medewerkster in kennis gesteld dat de marktmeester haar wenste te spreken, waarna zij het kantoor van hem aandeed. 

De marktmeester vroeg wederom naar de documenten, waarbij de jonge vrouw hem voorhield die nog niet te hebben. Bij die gelegenheid stond de man op, liep naar de toegangsdeur van zijn kantoorruimte en deed die op slot. Hierna ging hij achter de standhoudster staan en begon haar te betasten, meldt de politie Public Relations.

Toen de vrouw de marktmeester aangaf dat zij het gedrag van hem niet leuk vond en afkeurde, werd de vrouw door de verdachte tegen de deur geduwd. Hij bleef haar duwen, waardoor zij op een bepaald moment op de vloer viel alwaar de verdachte een paar lakens op de vloer had geplaatst. Het slachtoffer werd met zodanige grote kracht geduwd waartegen het slachtoffer geen weerstand kon bieden. Hij ging hij ertoe over de vrouw seksueel te misbruiken. Het slachtoffer klaagde van pijn en moest medisch worden behandeld.

De marktmeester werd opgespoord en door de wetsdienaren aangehouden. Op het politiebureau werd hij voorgeleid en heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.D. hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May