Ondernemer en gezin beroofd; schoten gelost
27 Oct, 22:29
foto


Een ondernemer en zijn gezin zijn vanavond beroofd. Vier criminelen hebben de mensen overrompeld en de woning annex magazijn overhoop gehaald. Zij werden onder schot gehouden. Er is ruim SRD 150.000 buitgemaakt. Bij het verlaten van de plek zijn er twee schoten gelost, maar niemand is geraakt. Het gaat om de handelsmaatschappij Mei Da in de omgeving van het Wanica Streekziekenhuis.

De slachtoffers bevonden zich thuis samen met hun driejarige dochter. Hun voertuig was aan de voorzijde van het magazijn geparkeerd. De winkelier was van plan de auto in het magazijn te parkeren. Zijn echtgenote deed de roldeur van het magazijn open, waarna met het voertuig naar binnen werd gereden.

Ineens renden vier mannen naar binnen en het gezin werd overrompeld en onder schot gehouden. Twee van de daders brachten de ondernemer naar de slaapruimte en haalden alles overhoop. Nadat ze het geld gevonden hadden, verlieten ze de plek en losten schoten. Het magazijn is voorzien van camerabeelden. De politie van bureau Houttuin is bezig met het onderzoek.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May