Ori: Technisch probleem bij stopzetten bouw DNA-vergadercomplex
27 Oct, 10:46
foto
Een technisch probleem doemt op als de werkzaamheden aan de fundering van het DNA-vergadercomplex onmiddellijk worden stopgezet.


Dat de bouwwerkzaamheden voor het vergadercomplex van De Nationale Assemblee ondanks de toezegging van minister Henri Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur niet "onmiddellijk" zijn gestopt, heeft volgens de bewindsman alles te maken met een technisch probleem.

Aan Starnieuws zegt minister Ori dat zijn collega van Openbare Werken gisteren is teruggekeerd uit Guyana. Minister Riad Nurmohamed heeft uitgelegd dat het gaat om een technisch probleem dat te maken heeft met de storting van de fundering. Stopzetting van deze werkzaamheden zou risico's met zich meebrengen en aan de andere kant was alles al voorbereid voor de stortingswerkzaamheden.

Intussen heeft Nurmohamed de verdere instructies voor de architect en aannemer voorbereid, zegt Ori.

Twee dagen na de mededeling dinsdag over het stopzetten van de werkzaamheden, merkten oppositionele Assembleeleden op dat de bouw gewoon doorging. NDP-fractieleider Rabin Parmessar en Edward Belfort (ABOP/PL) hebben hun misnoegen geuit over de gang van zaken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May