Aantal verkeersdoden opgelopen tot 53
17 Oct, 22:34
foto


Voor dit jaar zijn volgens de politie website reeds 53 mensen omgekomen in het verkeer. Afgelopen weekend waren weer twee verkeersdoden te betreuren. Gisteren is een bromfietser overleden aan opgelopen letsels bij een verkeersongeval te Domburg. 

Autobestuurder A.P. (59) is vrijdag na een aanrijding op de T-kruising van de Afobakaweg en de weg naar Balingsoela in het district Brokopondo afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij heeft het niet gehaald. Zijn mede inzittende (62) is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De automobilist A.P. heeft bij het beschrijven van een rechtse bocht geen rekening gehouden met het recht doorgaand verkeer met als gevolg de aanrijding. De slachtoffers zijn met een ambulance vervoerd naar de SEH, meldt de politie Public Relations.

Een duorijdster van wie de persoonsgegevens nog ontbreken, heeft na een aanrijding zaterdag aan de Kwattaweg, in het ziekenhuis het leven gelaten. De bromfietser sloeg ter hoogte van de Munderweg rechtsaf zonder rekening te houden met de personenauto die hem van achteren naderde, met als gevolg de aanrijding. Zowel de bromfietser als zijn duorijdster waren niet aanspreekbaar en werden per ambulance vervoerd naar de SEH. De duorijdster is daar komen te overlijden.

De 24-jarige bromfietser L.K. heeft na een verkeersongeval op maandagavond te Domburg ter plekke het leven gelaten.
Het ambulance personeel constateerde bij aankomst dat L.K. reeds overleden is.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken, dat de bromfietser L.K. vermoedelijk met vrij hoge snelheid over de Sir Winston Churchillweg heeft gereden, naar de richting van de Domburg 12e straat. Op een bepaald moment verloor hij de controle over de besturing van zijn rijtuig en botste tegen een mast voor de elektriciteitsgeleiding. Door de slag belandde het verkeersslachtoffer in de goot en liep zware letsels op aan zijn hoofd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May