Vrouw onderneemt succesvolle actie na beroving
15 Oct, 20:39
foto


R.M. (66) die beroofd werd van haar handtas op de kruising Johan Pengel- en de dokter Sophie Redmondstraat, heeft actie ondernomen. Zij was gestopt voor het rode licht toen een bromfietser met duorijder naast haar stopte. Zij vroegen haar of ze een verstelbare sleutel had om ze te lenen. Terwijl de vrouw ze antwoordde dat ze het gereedschap niet had, greep de duorijder, die van de bromfiets afgestapt was via de half geopende ruit van het portier, haar handtas. Het tweetal reed daarop richting Drambrandersgracht.

De vrouw liet het niet daarbij zitten. Zij keerde haar voertuig en reed tegen de rijrichting in achter de bromfiets aan. Op de kruising Pengelstraat en Drambrandersgracht reed ze met haar voertuig de bromfiets van de verdachten aan. Beide kwamen te vallen en namen de benen. 

Politieambtenaren van Regio Bijstandsteam Midden die op dat moment voorbijreden, werden door de benadeelde van het geval op de hoogte gesteld. De manschappen kamden gelijk het gebied af en de verdachten konden in de nabije omgeving worden aangehouden. De tas met inhoud is op hen aangetroffen. 

Beide verdachten, R.D. (27) en G.N. (24) hebben schaaf- en snijverwondingen opgelopen door de aanrijding. Ze zijn overgebracht voor medische hulp naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. G.N. is militair.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May