Vier verdachten ingerekend door Stootgroep Regio Oost
22 Sep, 22:27
foto
In beslag genomen spullen bij vier verdachten in regio oost. De mannen zijn in verzekering gesteld.


De Stootgroep van Regio Oost heeft vier verdachten aangehouden voor het verhandelen van drugs, wapens en strafbare feiten te Albina. Ze zijn op verschillende locaties voor overtreding van de wet Verdovende Middelen aangehouden.

De verdachten zijn: S.J (29), A.S. (69), S.D. (21) en V.H. (35). S.J. werd woensdag omstreeks 11.00 uur langs de weg naar Papatam in de kraag gevat met ongeveer 22 gram cocaïne.  De verdachte A.S. is omstreeks 12.00 uur te Pierre Kondre in de boeien geslagen. Bij hem werd aangetroffen: 43 gram cocaïne, 5 gram marihuana, 2 digitale fijn wegers, verpakkingsmateriaal en een groot geldbedrag in SRD en euro. 

De twee andere verdachten S.D. en V.H. zijn omstreeks 13.00 uur aan de Luitenant Weyneweg aangehouden. Op V.H. werden er 10 pitjes cocaïne en een blok cocaïne van 1 gram aangetroffen, terwijl de verdachte S.D. 5 gram cocaïne in zijn bezit had. De verdachte S.D. werd ook reeds geruime tijd door de politie van Albina gezocht voor zware mishandeling, meldt de politie Public Relations.

Alle aangetroffen drugs en andere goederen werden door de politie in beslag genomen, waarna de vier verdachten ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau Albina. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May