Taxichauffeur beroofd door twee mannen
13 Sep, 20:56
foto


Taxichauffeur W. A. (40) is onder bedreiging beroofd door twee mannen. Zij hebben zijn dagopbrengst en diverse spullen die in een tas zaten, afhandig gemaakt.

Het slachtoffer zette met zijn voertuig de achtervolging in, echter verloor hij de controle over het stuur en reed tegen een woning aan de Koekoedjakoestraat aan. Het huis heeft aanzienlijke schade aan de voorgevel. Ook het voertuig van het slachtoffer is aanzienlijk beschadigd. Een der verdachten is door het Regio Bijstand Team Parbo aangehouden en zijn de weggenomen spullen op hem aangetroffen. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt.

De taxichauffeur werd aan de Wicherstraat benaderd door een man voor een rit. Hij heeft de 'klant' gereden naar de Koekoedjakoestraat in Paramaribo noord.

Hij moest aan de Koekoedjakoestraat in een inham stoppen. De man stapte uit en vroeg hem even te wachten omdat hij geld moest gaan halen voor de rit. Op gegeven moment kwam de klant terug met een andere man. Ze waren beiden gewapend met messen. Onder bedreiging van de wapens werd de taxichauffeur beroofd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May