59e AVD afgesloten met bekendmaking winnaars
10 Sep, 04:19
foto
Bij de junioren is Libi Trobi Krioro als eerste geëindigd. De winnaars zijn rond 1 uur in de nacht bekendgemaakt. (Foto's: René Gompers)


De 59e editie van de Avondvierdaagse (AVD) is achter de rug en de winnaars zijn direct nadat de laatste groep binnen was, bekendgemaakt. Bij de junioren is Libi Trobi Krioro de nummer 1. Bij de senioren zijn dat Miela Mofu in de culturele klasse, SWM in de bedrijvenklasse en Queen Mell Shoes, Bags and More in de algemene klasse.

De andere winnaars in de culturele klasse zijn: nummer 2, Tuberoos en nummer 3, Fiamba. In de bedrijvenklasse: nummer 2, 's Lands Hospitaal en op 3 de Medische Zending. In de algemene klasse op nummer 2 The Super Shining Stars, op 3 stichting Ik Durf, Wij Durven.

Er zijn ook andere prijzen. De jongste deelnemer is D'shine Wanabo, 3 jaar, en heeft gelopen voor de Bikers Politie Meets Arrestatieteam. Individuele loper Lloyd Fung Loy is bedacht met een prijs voor de Meeste Deelnames aan de AVD. Hij heeft aan elke editie meegedaan. De Motivatie Prijs is gegaan naar Nayomi Inheemse Designs en Brandweer Meets Chubby. Enkelen die nog aanwezig waren -het was al rond 1 uur in de ochtend- hebben hun prijs direct in ontvangst genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May