Pompbediende verduistert en vergokt groot geldbedrag
05 Sep, 20:10
foto


De pompbediende (37) is opgespoord en aangehouden door het  Regio Bijstandsteam Midden in samenwerking met de politie van het bureau Geyersvlijt. Hij was nauwelijks twee dagen in dienst en zag kans om een groot geldbedrag te verduisteren.

Tegen deze verdachte had een eigenaar van een pompstation aangifte van verduistering gedaan. Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat  de verdachte die een gokverslaafde blijkt te zijn in de nacht van zondag 3 op maandag 4 september tijdens zijn dienst omstreeks 04.00 uur v.m. aangaf dat hij naar het toilet moest. Toen het overige personeel zag dat hij te lang wegbleef, ging men op onderzoek uit en kwamen tot de ontdekking dat de pompbediende nergens te vinden was. 

De eigenaar ging gelijk ertoe over om de pomp waarop F.S. had getankt te controleren en constateerde dat de pompbediende, de geldbedragen tussentijds niet heeft overgedragen, maar ervandoor was met een groot geldbedrag  in SRD, meldt de politie Public Relations. 

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en gaf toe het geldbedrag te hebben verduisterd en te hebben vergokt. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de gokverslaafde verdachte door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May