Onweerbuien in de avond en vrijdagmiddag
31 Aug, 18:54
foto


Aan het begin van de avond nog enkele lokale buien in het zuiden van het kustgebied en centraal Suriname. Naarmate de avond vordert, nemen de buien en is het lokaal tijdelijk bewolkt. Aan het eind van de nacht ontwikkelt er plaatselijk nevel en of mist voornamelijk in bosrijke gebieden; in het noordoosten van het kans op enkele plaatselijke regenbuien. 

Vrijdag, gedurende de morgenuren, zonnige perioden. In de middag en vooral boven het noordwestelijk deel van het kustgebied, plaatselijk lichte tot matige buien, soms gepaard met onweer en mogelijk ook windstoten, voorspelt de Meteorologische Dienst.

Waarschuwing 1 september: de gevoelstemperatuur ligt hoger dan de verwachte maximale temperatuur. In de middag op enkele plaatsen boven het noordwestelijk deel van het kustgebied mogelijk een matige onweersbui.

Wind: Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 25 km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de wind snelheid, vooral kort voor en tijdens (onweers-)buien, maximaal tot 35 km/u.

Temperatuur: Maximaal 36 ̊C en minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May