UBB uit Nederland wint Curasur basketbal toernooi
23 Oct 2011, 04:00
UBB uit Nederland met de beker in Ismay van Wilgen Sporthal.

Het is de basketbal ploeg United By Basketbal (UBB) uit Nederland gelukt het Curasur International Masters Basketbal toernooi te winnen. UBB won zaterdagavond in de finale van Curaçao All Stars met 44-34 in een heel spannende wedstrijd.

De kampioen van het vorige jaar, De Favery Boys, wist beslag te leggen op de derde plaats door winst op de Sporthal Boys. Dit was de 4de editie van het International Veteranen Masters Basketbal toernooi. Het sportevenement werd afgewerkt in de Ismay van Wilgen Sporthal.

Aan dit toernooi hebben meegedaan: De Favery boys, De Sporthal boys, UBB en Bordeaux uit Nederland, Curaçao All Stars, Georgetown All Stars uit Guyana, Estastia uit Sint-Eustatius en ACSVG uit Frans-Guyana.
De volgende editie wordt in Curaçao gehouden in november 2012. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi.