Fly All Ways start route Guyana-Toronto met Canada Jetlines
26 Aug, 04:51
foto


Vanaf dinsdag 12 september start Fly All Ways wekelijkse vluchten tussen Guyana en Toronto, in samenwerking met Canada Jetlines. Tweemaal per week, op zondag en maandag, vertrekt het vliegtuig - van Guyana naar Toronto en op maandag en woensdag - andersom. Dit is een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.

De operaties zullen worden uitgevoerd als directe vluchten met een tankstop van 45 minuten in Punta Canta in de Dominicaanse Republiek. De vlucht wordt uitgevoerd met een Airbus A320-vliegtuig met een capaciteit van 180 zitplaatsen in Economy-setting, meldt het bedrijf.

Tijdens een bijeenkomst met vertegenwoordigers van 18 Guyanese reisbureaus in het Marriott in Georgetown, vond de introductie van de nieuwe vluchtroute naar Canada plaats. Fly All Ways Guyana Country Manager Patricia Lewis en Natascha Abdulhak, CCO van het bedrijf en haar team gaven uitleg over de nieuwe route.

Beide sprekers benadrukten dat Fly All Ways kennis heeft genomen van een substantiële vraag naar de route Georgetown-Toronto. Het bedrijf gelooft dat succes op deze route verzekerd is. Ook verzekerden zij dat Fly All Ways, vergeleken met andere luchtvaartmaatschappijen op deze route, van mening is dat – catering aan boord – een belangrijk onderdeel is van de vliegervaring. Dit zal tot in de puntjes op maat gemaakt en verwerkt worden in de ticketprijs.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May