DNA-voorzitter wil informatie financiering brug Corantijnrivier
04 Jul, 10:38
foto
Assembleevoorzitter Marinus Bee


Assembleevoorzitter Marinus Bee heeft president Chan Santokhi gisteren schriftelijk gevraagd om alle documentatie over financieringsafspraken voor de bouw van een brug over de Corantijnrivier ter beschikking te stellen van het parlement. Deze informatie zou reeds in het bezit zijn van de autoriteiten van Guyana aangezien het buurland de op handen zijnde ondertekening wereldkundig heeft gemaakt.

Via de media is bekendgemaakt door de Guyanese minister van Openbare Werken dat het contract voor de bouw van een brug over de Corantijnrivier in oktober wordt getekend. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken zou voor deze afkondiging speciaal zijn afgereisd naar het buurland.

Bee wil alle relevante en ook niet-relevante documentatie hebben over de financieringsafspraken. "De urgentie van de te bekomen informatie hangt samen met het moment, waarop de regering in de gelegenheid zal worden gesteld, om het voltallige parlement breedvoerig hieromtrent te informeren", schrijft de Assembleevoorzitter.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May