Kleuter dood binnengebracht op poli; 10 dagen geleden gevallen
28 Jun, 17:24
foto


Het vierjarige meisje T.P. is woensdagmorgen dood binnengebracht op de RGD-poli te Santodorp. De ouders verklaarden dat het kind  op zondag 18 juni 2023 is gevallen en sindsdien niet kon lopen. Zij hebben verzuimd om het kind naar de dokter te brengen.

Vanmorgen raakte de kleuter bewusteloos en besloten de ouders toen pas om haar naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis te  brengen voor medische behandeling. Onderweg naar SEH zagen de ouders dat de gezondheidssituatie van het kind verergerde, waarna zij de dichtstbijzijnde polikliniek te Santodorp aandeden.

Bij de RGD-poli werd de dood vastgesteld door de aanwezige arts. Volgens bevinding van de arts heeft het kind vermoedelijk een heupfractuur opgelopen in de rug en heeft langer dan tien dagen hiermee thuis gezeten. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie van het ressort Santodorp die ter plaatse verscheen, zet het onderzoek voort. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor sectie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May