President belooft ondernemers te zullen faciliteren
12 May, 04:48
foto
President Chan Santokhi heeft woensdagavond ondernemers toegesproken tijdens een ondernemersavond. Hij heeft aangegeven dat de regering faciliterend zal optreden om ondernemerschap te stimuleren. (Foto: CDS)


President Chan Santokhi heeft ondernemers opgeroepen om zich te bundelen. Hij was hoofdgast op de ondernemersavond die gehouden werd door het Comité Ondernemersavond onder leiding van Pertap Bissumbhar, woensdagavond. Het thema was Excelleren in ondernemen. Santokhi meent dat het bij elkaar brengen van kennis en kapitaal zal resulteren in succesvol ondernemerschap.

Tijdens de bijeenkomst uitte de president zijn bezorgdheid over de vele uitdagingen in het ondernemerschap. “Deze zijn ontstaan vanwege de financiële crisis en de Covid-19-pandemie. De regering zal faciliterend optreden om het ondernemerschap te blijven stimuleren”.  Er zullen fiscale maatregelen getroffen worden om de financieel economische crisis beheersbaar te maken, deelde de president mee. De regering wil middels het creëren van een aantrekkelijk investeringsklimaat, werken aan een gezonde economie, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Bissumbhar blikt tevreden terug op de samenkomst, die gehouden werd in Prince Ballroom aan de Commewijnestraat. Hij geeft aan dat er invulling is gegeven aan de behoefte die er was binnen de ondernemerswereld. “Zij hebben eerstehands informatie verkregen. Hierbij zijn er tal van mogelijkheden naar voren gekomen en de president heeft de aanwezigen toegesproken”, stelt Bissumbhar. Zakenlieden, die behoren tot de ruggengraat van de economie, zijn volgens hem nu gemotiveerd om verder te gaan investeren. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May