Reactie op 'Zichtbare strijd in de VHP fractie'
07 Apr 2023, 02:54
foto
Assembleelid Mahinder Jogi


(Ingezonden)

De wetten zijn in behandeling in DNA dat is inderdaad zo. De meningen liggen ver uit elkaar en daarom heeft de regering het wetsontwerp herzien en teruggestuurd op 15 maart 2023. Het hele parlement is de mening toegedaan dat het niet zo door kan gaan. Het lid Moestadja maakte zelfs de opmerking dat het hem voorkomt dat enkele personen zich opstellen als betting ambassadeurs. Er is geen interne strijd in de VHP fractie zoals in het ingezonden artikel gezegd wordt. Het gaat om de vrijheid die er is in de VHP fractie om een mening te mogen hebben en die uit te spreken, binnen ieders verantwoordelijkheid.

U onderkent dat er sprake is van een gokverslaving in uw artikel. “Ook dhr. Sharman ziet de gokverslaving als een nationaal probleem”. Verder bevestigt u ook dat dit een nationaal probleem is. In elk geval houdt dhr. Jogi geen enkel geheime agenda op na. Het gaat bij mij helemaal niet om persoonlijke redenen of aanval. Welke persoonlijke redenen en waarom? Ik hoop dat u werkelijk de schrijver van het ingezonden artikel bent en weet wat er gebeurt in dit land. Hoe meer ik uw ingezonden artikel lees hoe meer ik een bevestiging krijg. Waarom dit artikel, door wie en voor wie en waarvoor?

Niemand komt aan mijn vrijheid om conclusies te trekken, en als ik ze trek heb ik ze altijd kunnen onderbouwen met argumenten. Bepaalde zinsdelen en regels komen mij bekend voor in uw artikel. Ik heb ze afgelopen vrijdag ook voor een deel gehoord. Mijn motieven zijn altijd puur en zuiver en in 's lands belang. Ik heb geen geheime agenda's ik ben de ambassadeur voor het volk. U bespreekt eerder mij dan het probleem, maar u mag. Ik heb geen subjectieve meningsvorming.

• Is het niet juist dat bettingskantoren als paddenstoelen oprijzen;
• Is het niet juist dat velen zich dagelijks in deze bettingskantoren bevinden om te gokken;
• Is het niet juist dat velen geld voor school, brood en andere zaken vergokken;
• Is het niet juist dat deze zaken leiden tot hoog lopende ruzies in gezinnen;
• Is het niet juist dat vele gezinnen hierdoor kapot gaan;
• Is het niet juist dat vele kinderen eerst de bettingshops bezoeken en dan de school;
• Is het niet juist dat vele kinderen na school eerst naar bettingshops gaan en dan naar huis;
• Is het niet juist dat we door gokverslaving levens te betreuren hebben, zelfmoorden;
• Wat is de input van gokken op de wisselkoers;
• Welke opvoeding geven we?

Ik woon in dit land, ik werk in dit land, ik ben tussen de mensen dagelijks. Ik weet wat er gebeurt in bepaalde sectoren. Wanneer ik zaken stel is dat na gedegen onderzoek. Ik heb mijn bronnen en weet waarop ik mijn informatie verzamel. Nationale economische doelen realiseren we niet door een gokcultuur te stimuleren en te handhaven. Nationale economische doelen realiseren we door hard te werken.

M.Jogi
DNA-lid VHP

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May