Politiebericht over dodelijk verkeersongeval Coronie
05 Apr 2023, 15:13
foto


Mede inzittende G.A. (27) is vandaag omstreeks 07.00 uur bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 111 in het district Coronie om het leven gekomen. Op een bepaald moment moet de automobilist B.J. (24) vermoedelijk achter het stuur in slaap zijn gevallen. Het busje geraakte van de weg en reed een elektrische mast aan. Door de slag sloeg het voertuig enkele keren over de kop, waarbij G.A. uit het busje werd geslingerd en in de goot belande. Hij is ter plekke overleden.

De politie van het bureau Coronie deed na de melding van een verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. De wetsdienaren constateerden dat een personenbusje met drie inzittenden inclusief de autobestuurder B.J. vanuit Paramaribo kwamen en richting Nickerie gingen.

De bestuurder die klaagde van pijn op zijn borst is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Per ambulance is B.J. voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere mede inzittende E.E (24) kwam met de schrik vrij, meldt de politie Public Relations.

Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van G.A. in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May