PRO 5 jaar: Sewcharan gekozen tot politiek leider
10 Jan 2023, 18:12
foto
Gerold Sewcharan, voorziiter van de PRO


De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) bestaat vandaag vijf jaar. Op 7 januari is tijdens de algemene vergadering, Gerold Sewcharan, verkozen tot politiek leider, na een korte periode van waarneming.

Tijdens de algemene vergadering werd financieel verslag en verslag van het gevoerde beleid door het hoofdbestuur gedaan, over de door toedoen van Covid-19 geteisterde bestuursperiode 2020 tot en met 2022.

Met dankbaarheid en een hernieuwing van de missie van de partij, om de Surinaamse gemeenschap te dienen, te ontwikkelen en de garantie gelijke rechten voor eenieder tot werkelijkheid te maken, is toegezegd, toe te werken naar deelname aan de eerstvolgende algemene vrije geheime verkiezingen.

De PRO zal haar bijdrage leveren aan de totstandkoming van een rechtvaardig en representatief kiesstelsel en staat open voor samenwerking met integere politieke organisaties, op basis van een gedeelte ideologie en toekomstvisie voor Suriname

De partij dankt de Surinaamse samenleving en de internationale Surinaamse familie, wereldwijd, voor de ondersteuning en wisselwerking, bij het vormen van een toekomstvisie voor Surinamers overal.





Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May