NPS zal steeds aan de bel blijven trekken
01 Jan 2023, 18:55
foto


Met de intrede van 2023 spreekt de NPS allereerst de wens uit dat alle Surinamers vooral wat hun gezondheid betreft en sociale status verbetering zullen merken.

2022 was voor ons allen een jaar vol uitdagingen; de stijgende koersen hebben  invloed gehad in alle sectoren en de criminaliteit neemt zorgwekkende vormen aan.

Wij zijn er lang nog niet om de problemen op te lossen, maar de NPS zal onder alle omstandigheden de zijde van het volk kiezen en haar bijdrage blijven leveren om verlichting te brengen in de huidige situatie op zowel financieel/economisch als sociaal-maatschappelijk vlak. De partij garandeert dat steeds aan de bel wordt getrokken in een poging om verbeterpunten door te voeren bij de aanpak van problemen.

De resultaten van het beleid moeten uiteindelijk merkbaar en voelbaar zijn voor grote delen van het volk. Betekent dat de regering in 2023 aanpassing moet plegen van het beleid, waarbij de kleine man nu direct tegemoet wordt getreden.

Het sociaal vangnet zal erop gericht dienen te zijn om efficiënt en effectief hulp te bieden aan zij die het nodig hebben.

Het jaar 2023, alhoewel een moeilijk jaar, zal er één moeten zijn waar directe ondersteuning gegeven wordt aan hulpbehoevenden. Dan zal op basis van goed ontwikkelde beleidsvisies verder gewerkt worden aan  economisch en sociaal herstel van de samenleving. Het zal ons moeten lukken met z’n allen dat doel te realiseren.

Wij wensen u allen voorspoed en gezondheid in 2023.

Ns. de NPS
Gregory Rusland
Voorzitter.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May