Fietser (19) overleden na aanrijding met auto
11 Dec 2022, 08:40
foto


Shaym Ausan (19) die op de fiets was, is overleden na een aanrijding met een personenauto. De aanrijding vond dinsdag plaats aan de Keizerstraat.

Het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was, is met een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst in de ziekeninrichting bleek Shaym het leven te hebben gelaten. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, meldt de politie Public Relations.

De bestuurder E.W. heeft aangegeven dat de fietser slingerde waardoor het rijwiel tegen de rechterzijspiegel van de auto aankwam. De fietser moet daarbij de controle over de besturing van het rijwiel hebben verloren en botste vervolgens tegen een elektrische mast aan met voor hem het noodlottige gevolg. Door de botsing kwam de auto tegen een een betonnenput aan, waarbij de rechtervoorvelg kapot ging. De bestuurder E.W. die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van het Shaym is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder die de vermoedelijke veroorzaker is van deze aanrijding, is hangende het onderzoek ingevorderd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May