Chaotische situatie in binnenstad; actievoerden op straat
24 Nov, 11:06
foto
Actievoerenden staan en zitten op straat. De kruising Zwartenhovenbrug- en dokter Sophie Redmondstraat is door hen bezet. (Foto's: René Gompers)


Actievoerenden onder leiding van de vakbondsleiders Ronald Hooghart en Michael Sallons hebben ondersteuning gekregen van andere groepen, waaronder de NDP. De kruising Zwartenhovenbrug- en dokter Sophie Redmondstraat is door hen bezet. Personen zitten ook midden op straat. Het verkeer is gestremd. De groep verplaatst zich nu naar een andere locatie.

Sallons deelde mee dat het ultimatum van de vakbonden om 00.00 uur is verstreken. Er is niks gehoord van de regering. Daarom hebben de andere organisaties besloten de acties te ondersteunen. De groep is vandaag stukken groter. De NDP heeft aangegeven dat vandaag de start is naar een landelijke actie.


De mensen die protesteren voeren aan dat ze geen geld hebben voor basisbehoeften. De koers moet omlaag. Het leven is niet te dragen. Sallons gaf te kennen dat de acties zullen worden verscherpt, nu de regering niet heeft geluisterd.
Advertenties

Tuesday 03 October
Monday 02 October
Sunday 01 October