Hooghart kondigt protestactie aan donderdag bij Kwakoe
16 Nov 2022, 12:55
foto
CLO-voorzitter Ronald Hooghart spreekt de ambtenaren toe. Hij heeft voor morgen een protestactie opgeroepen bij Kwakoe aan de dokter Sophie Redmondstraat. (Foto: René Gompers)


De Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) heeft voor donderdag om 10.00 uur een protestactie gepland bij Kwakoe. Voorzitter Ronald Hooghart zegt dat "de hele burgerij wordt opgeroepen om te komen protesteren". Mensen komen niet uit met hun geld. Alles is duur geworden.

De vergadering die vandaag is gehouden, was niet druk bezocht. Ruim 150 personen hebben de presentielijst getekend. Hooghart stelt dat morgen hij genoeg mensen verwacht. Hij zal de hele weg afsluiten. Mensen kunnen geen brood meer kopen. Taxi-chauffeurs maken ook geen geld meer. De burgerij gaat opkomen en strijd leveren. De situatie kan zo niet doorgaan.

De vakbondsleider vindt dat het ontslag van de politieofficieren Sergio Gentle en Raoul Hellings een scenario is. Zij zijn opgekomen tegen onrecht en zijn nu uit rancune ontslagen.

Assembleelid Edward Belfort (ABOP) kreeg van Hooghart de ruimte om zich te richten tot de ambtenaren. Hij merkte op dat het niet goed gaat met het land. Alleen family and friends worden geregeld. Hij feliciteerde Hooghart met de overwinning van het kortgeding. De rechter heeft bepaald dat Hooghart de rechtmatige voorzitter is. Michael Miskin is weer eens uitgemaakt voor redi musu.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May