Viren Ajodhia dient ontslag in als adviseur Financiën
05 Sep 2022, 11:13
foto
Viren Ajodhia


Viren Ajodhia, adviseur van de minister van Financiën en Planning, heeft zijn ontslag ingediend. Ajodhia zegt desgevraagd aan Starnieuws dat hij om persoonlijke redenen heeft bedankt per 1 september. Hij blijft beschikbaar tot 12 september voor de overdracht van projecten die onder zijn beheer zijn. Een van de projecten die hij trok is 'Oli Moni'.

"Ik ben de afgelopen twee jaar samen met u grote uitdagingen aangegaan en heb samen met u ook veel doorstaan. In de publieke opinie zijn deze twee, helaas, niet omgekeerd maar recht evenredig. Uiteindelijk is van belang het geweten - en dat dient zowel u als ik niet tot last", schrijft Ajodhia in zijn ontslagbrief aan minister Armand Achaibersing.

Over het project 'Oli Moni' zegt Ajodhia dat hij het project overdraagt. "Het moet niet afhankelijk zijn van één persoon", voert Ajodhia aan. "In navolging van u doe ik afstand van alle mogelijke voorzieningen ten laste van de Staat nu en in de toekomst inbegrepen enige vergoeding of pensioen", schrijft Ajodhia.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May