Jogi absoluut niet eens met benoeming Narain tot dc
25 Aug 2022, 04:38
foto
VHP-topper Mahinder Jogi


VHP-hoofdbestuurslid tevens parlementariër is het helemaal niet eens met de aankondiging dat Bholanath Narain tot districtscommissaris (dc) zal worden benoemd in Wanica. Hij was op de VHP-vergadering op Leiding toen president tevens partijvoorzitter Chan Santokhi de mededeling deed. Jogi zegt aan Starnieuws dat de meeste partijtoppers verrast zijn met de mededeling. "De president zal deze benoeming moeten terugdraaien", vindt de politicus.

Jogi heeft ook aan de partijvoorzitter tevens president zijn bezwaren persoonlijk kenbaar gemaakt na de vergadering. Hij heeft het ook aan partijgenoot Asis Gajadien duidelijk gemaakt dat de benoeming verkeerd is. "Waar is de vernieuwing en verjonging van Asis en Bholanath. De man is al zestig jaar. Zijn er geen jongeren in de partij voor deze functie?" stelt Jogi.

De politicus meent dat dit besluit in kleine kamers is genomen en gewoon wordt meegedeeld aan de rest. Er worden drogredenen gebruikt volgens Jogi om Narain eerst te benoemen als directeur van Openbaar Groen om zijn pensioengrondslag te regelen en nu wordt hij benoemd als dc.

"Ik ben het helemaal niet eens met deze benoeming. Dit besluit is niet in het belang van de partij. Het is niet goed als friends & family worden benoemd. Iedereen weet dat Bhola een goede vriend is van Asis. Ik ben niet van plan mijn mond dicht te houden terwijl deze dingen gebeuren. Als het zo doorgaat dan weten wij wat ons te wachten staat in 2025", benadrukt Jogi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May