Sergio C. wordt in reçu'-fraudezaak vandaag voorgeleid
18 Jul 2022, 04:48
foto


Sergio C. zal vandaag worden voorgeleid bij het Openbaar Ministerie en de rechter-commissaris. Zijn advocaten Delano Landvreugd en Maureen Nibte hebben een verzoek gedeponeerd op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering.

Sergio C. wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie en heling. De naam van de verdachte komt voor op de voorgeleidingslijst van vandaag. De advocaten hadden de aanhouding van Sergio C. niet verwacht, omdat alleen inbeslagname in deze zaak is geweest. Bij Sergio C. zou dezelfde handeling moeten worden gevolgd.

De eigenaar van Combé Markt kreeg commissiegeld, maar werd niet aangehouden. De advocaten hebben als vaste gedragslijn gemerkt dat goederen in beslag worden genomen en rekeningen worden geblokkeerd. Met de aanhouding van Sergio C. zou naar hun oordeel er geen sprake meer zijn van ‘gelijke monniken gelijke kappen’. De advocaten zeggen dat Sergio C. geen geld heeft gehad. De voertuigen die hij op verzoek van een ander heeft gekocht, zijn al afgestaan aan de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May