70-jarige voetganger overlijdt op weg naar ziekenhuis
08 Jul 2022, 10:30
foto


Jaipersad Jankie is woensdagavond onderweg naar het ziekenhuis overleden. De 70-jarige man was kort daarvoor aangereden aan de Wayamboweg.

Toen de politie van het bureau Jarikaba de melding tegen kwart voor negen in de avond binnenkreeg en naar de locatie van de aanrijding ging, lag Jankie op het wegdek en was hij niet aanspreekbaar. In de ambulance op weg naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gaf het slachtoffer de geest.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de autobestuurder W.K. vanuit Monkshoop reed richting de Vijfde Rijweg. De voetganger bevond zich aan de zijde van de noordelijke berm, vanuit het zicht van de bestuurder. Jankie liep aan de linkerkant van de Wayamboweg. Volgens de bestuurder stak de man ter hoogte van pand no. 40 plots de weg over van links naar rechts. Hij kon zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen, waardoor hij Jankie aanreed. De man kwam terecht op het voertuig en viel vervolgens op straat.

Het lijk van Jankie is voor obductie in beslag genomen, meldt de afdeling Public Relations van de politie. Het rijbewijs van de automobilist en het voertuig zijn in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May