Suribet: Bedrag beroving door nep agenten nog niet vastgesteld
02 Jul, 20:39
foto


Suribet benadrukt dat het nog niet duidelijk is hoe groot het bedrag is dat buit gemaakt is bij de beroving donderdag door 'nepagenten'. Het  beveiligingsbedrijf waarmee Suribet de werkzaamheden rond veiligheid van mensen, materialen en gelden heeft uitbesteed, werd beroofd.

De waardetransportwagen werd door 'politieagenten', die later nep bleken te zijn, aangemaand te stoppen. Niets vermoedend gaven de beveiligers gevolg aan deze opdracht van de ‘politie’. Ze werden toen elk onder schot gehouden terwijl intussen de gelden die zij transporteerden achterover werden gedrukt.

Het is nog niet duidelijk hoeveel geld gestolen is, omdat de bewakers om veiligheidsredenen, nimmer op de hoogte zijn van de bedragen die zij vervoeren. Het bedrijf is nu bezig  administratief na te gaan en berekeningen te maken, om  het precieze bedrag vast te kunnen stellen.

Er worden bedragen genoemd in de media die volgens Suribet niet kloppen en ook niet geverifieerd zijn. Het politionele  onderzoek naar deze beroving is nog gaande. De resultaten worden afgewacht.

Advertenties

Thursday 11 August
Wednesday 10 August
Tuesday 09 August