Shows in Anthony Nesty Sporthal gaan gewoon door
22 Jun, 12:59
foto
Het klopt niet dat stukken ijzer vallen van het plafond van de Anthony Nesty Sporthal. De evenementen zijn ook niet gestopt.


Anthony Nesty Sporthal is niet onveilig verklaard en gaat niet dicht. Dit zegt directeur Joël Martinus in gesprek met Starnieuws. Er is wel een gesprek geweest gisteren met de districtscommissaris, de politie en de brandweer. "Maar er is geen sprake van dat de shows niet meer gehouden mogen worden in NIS", benadrukt Martinus.

Er was een issue over het opzetten van het podium. Tijdens de vorige show was het podium te dicht bij de ingang opgezet. Hierdoor voldeed het podium niet aan de veiligheidseisen. "Wij hebben daarover goede afspraken gemaakt. Het podium moet de uitgang niet blokkeren. Verder is het absoluut niet waar dat er verrotte stukken ijzer naar beneden vallen. Als dat zo was, zou de show van komende zaterdag ook niet doorgaan", stelt Martinus.

De NIS-directeur voert aan dat hij diverse ruimten met eigen middelen heeft gerenoveerd. De zaal is ook aan renovatie toe. Veel stoelen zijn kapot. Daarom is er afgesproken dat er minder mensen toegelaten zullen worden tijdens evenementen. Intussen wordt er naar financiën gezocht om de stoelen te repareren. Er zijn vergevorderde gesprekken met een bedrijf hierover, legt Martinus uit.

Op 14 juli heeft het Kabinet van de President de sporthal ook nodig. Spirituele leider tevens vredesambassadeur Sri Sri Ravi Shankar bezoekt Suriname. Hij zal op die dag het publiek toespreken en zijn wereldwijde ‘#IStandforPeace-campagne’, de boodschap over vrede met het Surinaamse volk delen.
Advertenties

Tuesday 05 July
Monday 04 July
Sunday 03 July