Lijk man bij uitgebrande auto vertoont geen brandwonden
18 Jun 2022, 02:51
foto
Het voertuig dat uitgebrand is aangetroffen in een zijpaadje van de Afobakaweg, staat geregistreerd op naam van Hansradj L. (Foto's: Public Relations KPS)


Het ontzielde lichaam van de man die bij de Afobakaweg mast 35 is aangetroffen vrijdag, vertoont geen brandwonden. Het voertuig waarin hij was, is ongeveer 200 meter van het lichaam, volledig uitgebrand ontdekt. Starnieuws verneemt dat de auto op naam van Hansradj L. is geregistreerd.

De politie van het bureau Paranam kreeg vrijdag de melding van een auto die in brand stond en ging op onderzoek uit.
Het ontzielde lichaam van een manspersoon werd aan de Afobakaweg aangetroffen. Op de locatie trof de politie in een zijweg, het voertuig dat geheel was uitgebrand, aan. De brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten, meldt de politie Public Relations.


In het aangrenzende bos, ter hoogte van de hoofdweg werd het ontzielde lichaam van de man aangetroffen. Hij is door misdrijf om het leven gekomen. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Zowel het ontzielde lichaam van de man als het uitgebrande voertuig zijn voor de strafvordering door de politie in beslag genomen.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek van deze zaak is door de politie van Paranam overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May