59-jarige man overleden door verkeersongeval
10 Jun 2022, 16:24
foto


Bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding donderdag heeft de 59-jarige Armand Cotin ter plekke het leven gelaten. Een andere man, Bertony C. (45) heeft letsels opgelopen en moest medisch worden behandeld.

Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval, waarbij Cotin en Bertony C. met het voertuig tegen de linker brugleuning zijn opgereden. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder ter hoogte van km 24 door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Daarbij botste het voertuig tegen de ijzeren leuning van de brug met voor Cotin het noodlottige gevolg.

De twee slachtoffers waren vóór de komst van de politie al uit de auto gehaald. Volgens omstanders moet Bertony C. de vermoedelijke bestuurder van de auto zijn geweest. Bertony C., die niet in het bezit is van een rijbewijs, ontkent het voertuig te hebben bestuurd. De materiële schade van het voertuig is aanzienlijk en is door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen. De vermoedelijke bestuurder Bertony C. is na medische behandeling ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May