Sheesha Sahibdin gekroond tot Miss Inda Worldwide Suriname
30 May 2022, 23:00
foto
Miss India Worldwide Suriname, Sheesha Sahibdin wordt gekroond. Zij zal Suriname tijdens de Miss India Worldwide verkiezingen in New York vertegenwoordigen.


Sheesha Sahibdin is zondag gekroond tot de nieuwe Miss India Worldwide Suriname (MIWS) 2022 in de Roeli’s Event Venue. In de categorie Miss Teen India Worldwide Suriname is Chiquita Malaha als winnaar uit de bus gekomen. Na bijkans twee jaren, vanwege de pandemie, heeft de finale show plaatsgevonden. De nieuwe Miss zal Suriname in juni vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide verkiezingen in New York, de Verenigde Staten van Amerika.

“Geloven in mezelf, bidden en hard werken in combinatie met slapeloze nachten hebben dit resultaat opgeleverd,” zegt een dolblije Sahibdin. De show werd gehost door Rodney Deekman en Oetra Biharie. Het programma begon met een openingsact van alle 17 missen, samen met de queens Rishika Poeran (MIWS 2018) en Raveena Bharat (MIWS 2019). Vervolgens lieten de missen zien wat zij hadden voorbereid tijdens de sari ronde, talentenronde, Indian wear en tot slot de galaronde. “Wij hebben een intensief traject van 12 weken achter de rug. Ik ben trots op het team, maar bovenal op alle contestanten. Zij hebben een prachtige show neergezet,” zegtGietanjali Thakoer, director van Miss India Worldwide Suriname in een persbericht.

Voor Chiquita Malaha, winnares Miss Teen India Worldwide Suriname 2022, is het een eer om als eerste miss gekroond te worden in deze categorie. “Het was niet makkelijk, maar ik bleef doorzetten. Het voelt heerlijk aan om de eerste te zijn,” vertelt ze trots.

Chiquita Malaha, winnares Miss Teen India Worldwide Suriname 2022.

Dit jaar werd de jury voorgezeten door Jaanam Bhojwani (Operations and Marketing Director van HSDS) met assistentie van Ashween Achaibersing (Business Coach). De overige juryleden waren Donovan Heidanus (Cosmetisch Dermatoloog), Jimmy Lachchi (oprichter Miss India Holland Verkiezing), Samantha Gadjradj (advocaat), Karin Refos (branding en communicatie-expert), Veditam Bishoen (Pro Audio Engineer en Accountant) en Sheetal Ramkhelawan-Sujan, (Transformatie trainer en coach).

De volledige uitslag:
1. Miss India Worldwide Suriname 2022: Sheesha Sahibdin
2. First Runner Up: Shaminy Ragoebier
3. Second Runner Up: Kirtie Sewgolam
4. Third Runner Up: Shaira Bahadoer
5. Fourth Runner Up: Izania Leakat

Subtitels:
1. Miss Photogenic: Shivrani Kalloemisier
2. Miss Talent: Sheesha Sahibdin
3. Miss Congeniality: Tashina Ramsamoedjsingh
De volledige uitslag in de categorie Miss Teen India Worldwide Suriname ziet er als volgt uit
1. Miss Teen India Worldwide Suriname 2022: Chiquita Malaha
2. First Runner Up: Noraisha Mahabali
3. Second Runner Up: Shreya Mathoera

Subtitels:
1. Miss Photogenic: Deviya Bharose
2. Miss Talent: Chiquita Malaha
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May