Doorstart project Buurtmanagement een feit
29 May 2022, 18:18
foto
Inspecteur Henry Kia, landelijke coördinator project Buurtmanagement. (Foto: KPS)


De leiding van het Korps Politie Suriname wil de politie dichterbij de gemeenschap brengen met de doorstart van het project Buurtmanagement. Dit vond plaats met de overdracht van een dienstvoertuig aan de landelijke coördinator, inspecteur Henry Kia.

Met dit project zal aansturing worden gegeven voor een structurele samenwerking met personen, instituten en Ngo's uit de buurten en waar nodig met partners daar buiten. Dit zal geschieden door te houden activiteiten ter bevordering van de veiligheid door leefbaarheid, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De politie wil rolmodellen identificeren ter bevordering van het rechtmatig gedrag onder vooral de jongeren. Kia verwacht de volle medewerking vanuit de samenleving, aangezien eenieder baat heeft aan een gezonde woonomgeving.

In het ressort Pontbuiten zijn er nog zichtbare projecten die de landelijke coördinator samen met onder andere de buurtbewoners, stichtingen, schoolleiders, volksvertegenwoordigers, de bestuurders en de overheid zal uitvoeren om verzekerd te zijn van succes.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May